Šuplík

Šuplík

Anotace: Každý ho máme.

v tom nejoprýskanějším šuplíku
zamknutém na osm západů
přelepeném pevnou lepící páskou
obvázaném třemi špagáty
v šupleti s nápisem "NEOTVÍRAT"

leží věci dávno minulé
vytěsněné vzpomínky uplynulých let
stydlivé prohřešky a hříchy
s malými načervenalými tvářičkami

občas přijde nějaký někdo
seběvědomě k našemu šuplíku
špagáty rozváže
pásku strhne
zámek vypáčí

ukradne vzpomínky a začne je kolem sebe házet jako mokré kuličky toaletního papíru

Bolí to.
Jer to znásilnění přítomnosti.

Každý máme takový šuplík.
Hlídejme si ho lépe.

--> ale ono přece nezáleží na tom, co jsi posral, ani na tom, co právě posráváš, důležité jsou věci a okamžiky, které jsi ještě posrat nestihl <--
Autor barking bitch, 28.02.2009
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí