Už fakt nevím

Už fakt nevím

Anotace: Už fakt nevím

Už doopravdy nevím,
o čem mám psát.
Je to těžké, to vám povím.
Co nového vám se sebe dát.

Už i já jsem toho napsal tolik,
že se i často opakuji.
Takových nás je víc, to každý ví.
Literatur a všeho, už tu bylo tolik.

Těžko tedy po mě chcete originalitu.
Měli bychom se dostat do jiného vesmíru.
Kde to ještě není tolik prozkoumané,
kde budeme moci psát věci nové.
Autor James Tony, 28.02.2009
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí