Brouk

Brouk

Anotace: Lidé se snaží být každý jiný ale jsou nakonec stejní.

Kde to jenom jsem
co je tohle za místo
rozhlížím se, přesto,
mohl by to být sen?

Koukám cesta ven není
mohu se jen stěží hýbat
nesmím dechem plýtvat
jsem snad v jakémsi vězení?

Hlasy, slyším tiché hlasy
snažím se kolem rozhlédnout
sotva se jen mohu nadechnout
pak jsem uslyšel ticho a cosi?

Zachraň se sám, zachraň sebe
stále ještě máš možnost utéct
můžeš se svému osudu vyvléct
nebo snad chceš už vidět nebe?

Co je to za hlas, kdo to mluví
nezníš jenom v mé hlavě
prosím pověz mi po pravdě
zdali už nejsem ze života šílený?

Plíce ve stavu skoro k prasknutí
snad omámen čímsi to jsem
myslím jenom jak se dostat ven
hlas tichý, co když pravdu nemluví?

Co když všechno pouze zdá se mi
nic z toho nemůže být pravda
vzpomínka že je to jen sranda
pak možná se mi nakonec uleví?

Hlas nelze z mé hlavy dostat
plíce jako v jednom ohni jsou
všechny mé končetiny žhnou
snaží se mě snad někdo trestat?

Zachraň se sám, zachraň sebe
stále ještě máš možnost utéct
můžeš se svému osudu vyvléct
nebo snad chceš už vidět nebe?

Rozhlížím se kolem sebe
silná světla všude kolem září
bože, jsou silná, do očí mě pálí
je tohle peklo nebo snad nebe?

Končetiny trochu se už hýbou
skoro jako bych celý jen hořel
doušek čisté vody bych pozřel
pomohl by mi s tou velkou tíhou?

Oči už skoro přestávají pálit
za chvíli se budu moct hýbat
nesmím svým dechem plýtvat
začínají mě vlastní oči šálit?

Vidím všude kolem sebe v řadě
vystavená těla různých druhů
stejných, různých, teď již duchů
vedle nich má být místo i pro mně?

Nechci život skončit tímto způsobem
jen jako další svého druhu viset na zdi
nemohu kráčet v ostatních šlépěji
může být něco, co mohu dělat s životem?

Zachraň se sám, zachraň sebe
stále ještě máš možnost utéct
můžeš se svému osudu vyvléct
nebo snad chceš už vidět nebe?

Tento hlas má naprostou pravdu
odkud ale jenom sám hlas přichází
snad se jenom na chvilku zjeví
může provázet mou novou cestu?

Pak zdroj hlasu náhle uvidím
jak si kolem mě ladně plachtí
poletuje dokola s křídly motýlími
jsou tak krásná, nebo opět sním?

Prosím ukaž jak se odtud dostat
nemohu skončit jako ostatní
ty můžeš pomoct mému přání
mohu s tebou nadále zůstat?

My dva jsme příliš odlišní
brouk s motýlem nemohou žít
o tom můžeme nechat snít
nebo to může být přeci jen znamení?

Křídla jako ty mám přání mít
rozdíly mezi námi mi nevadí
jiné věci je časem zaplní
může občas motýl brouka na záda vzít?
Autor Riddick-CZ, 01.03.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí