horizont událostí

horizont událostí

Anotace: horizont událostí

po hvězdách vandruji
a jejich záře
já za to děkuji
mi cejchuje tváře

v zrcadle času kdykoli
ve vráskách čtu jak v kalendáři
to poznání nebolí
ty hvězdy dál tam září


zametou hvězdný prach
i dogmata naší víry
jen někdy mám trochu strach
že pohltí nás černé díry
a zlomyslnou taškařicí
z obrů se stanou trpaslíci

na horizontu události
každý protne stejnou tečnu
ať je to či není k zlosti
vše sjednotí se v nekonečnu
Autor orso, 01.03.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale mně se obsahově líbí nejvíc - že se někde sejdem ... :-)

01.03.2009 23:37:00 | Kapka

myšlenka zajímavá

ta poslední strofa se mi trošku těžkopádněji čte

01.03.2009 19:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí