kousky dusi

kousky dusi

Anotace: ...

uz svita

chovas se pasivne
rozlisujes jen na pravdu
a mlceni.

me obklopuje vsechna minulost
lezu z postele do postele
kradu lidem myslenky
a pak si z nich delam svuj
dokonale nedokonalej
svet
plnej bolesti
a krasy.

na stene par fotek
svyho mizernyho zivota
poskladany
na zaklade
a s o c i a c e

dnes mi nelzi
brezen byl nas mesic
a pro tebe to vubec nic
neznamena.

ja se s tim neumim
smirit.

vsechno kolem se toci
sedim uprostred velky mistnosti
na zdech visej
kousky dusi
ktery me pozorujou.

.

uz svita

/šžíéšžéšýéžášýžáýšžé/
Autor embryo v hlave, 01.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: mattoni.uz.neni, Maro Deives, lucajda89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..co rict teress...jez toho citit co v tom mas...

03.03.2009 22:28:00 | mattoni.uz.neni

je to prosté všech básnických hovadin a to se mi líbí. přesto by se to četlo lépe s háčky a čárkami :-(

03.03.2009 15:27:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí