Hlasy

Hlasy

Anotace: ...

Tvé přesvědčení,
které se stává vírou.
Tvé hlasy,
které na tebe křičí,
že sny nemají smysl...
,,Skoč a skonči to!
Neuvažuj o tom,
že bys to mohl změnit!"

,,STAČÍ KROK A ZNIČÍŠ TY NESMYSLNÉ SNY!
JEN SKOČ A MÁŠ PO UTRPENÍ!"

Hlad po klidu tvé duše.
Touha po tichu...
Musíš to udělat,
ať už jsou ty hlasy PRYČ!

,,STAČÍ KROK A ZNIČÍŠ TY NESMYSLNÉ SNY!
JEN SKOČ A MÁŠ PO UTRPENÍ!"

...ale co ten druhý hlas?
Tak nepatrný, slabý...?
Zkus ho zesílit!
Budoval jsi jen ten první
To ten tě sem dovedl...
...ten tě ovládl!
NEPOSLOUCHEJ HO!
OTOČ SE! A BEŽ PRYČ!!!
Autor black4ever, 01.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, neskákej!

01.03.2009 22:12:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí