Křičím

Křičím

Anotace: máte-li v srdíčku nějakou neplechu - zakřičte si!

Do světa kraje, místa srdce
křičím, kěž šlo by to tak lehce
ústa úzkostí do větru otvírat
mám strach na svět se podívat
křičím a z nitra vychází mi mraky
zkuste to zoufalí, zkuste to taky
své svědomí křikem vyprázdnit
pak objevíte nový cit
prázdnota srdce opustí mě zas
než přijde jiný špatný čas
já ovšem znám ten trik
křičet, křičet do větru - mnohokrát dík!
Autor Janika, 10.10.2005
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jani, představ si, že i v mém věku zavonělo...

11.10.2005 07:22:00 | Hančí

Taky někdy křičí a křičím...

10.10.2005 20:38:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí