" " " C Y R A N O " " "

" " " C Y R A N O " " "

Anotace: * de la Mancha *

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

* Na cestě , tam v prachu někde , *
* Zakopaný pes *
* Nevsoupíš na bludný kámen , *
* Včera ? Zítra ? dnes ? *
* Temna nocí , lesů , zítřků , *
* Netřeba se bát *
* Kruh nekonečně věčný uzavíráš , *
* Prapodivných nálezů a ztrát *
* Tys ve mně světlem , Desdemonou , *
* Já sobě denně Othellem *
* Tobě z Bergeracu věrným pánem , *
* Smutným tím Cyranem *
Autor Báček, 10.10.2005
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, ty posmutnělý Cyrano!

11.10.2005 09:50:00 | Krtica

Je vidět,že dívky opustily pláže a poezie se k tobě váže.Moc hezká.

11.10.2005 09:04:00 | takova

Báčku máš to pěkný:)

10.10.2005 19:39:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí