šrotovný

šrotovný

Anotace: ,,

Lakovny a montovny
bez ohledu na počasí
co zavedli šrotovný
zas makaj jak ďasy

Píšu dopis do sněmovny
vždyť tam sedí chlapy rovný
ať to jejich šrotovný
takhle beze změny
platí na ty naše ženy(starý)

Co teď asi z jedu slin
od vás femin přiletí
než napočítám do pěti

Myslím to však upřímně
a ty slino klidně sliň
vždyť ve voku bolí mě
co je tu dnes ojetin.
Autor zenge, 02.03.2009
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: valaki, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí