bublina

bublina

Anotace: ,,

Nebudu odpovědný
ty dny už odpluly
dneska si kolem jedný
vyhulím kebuly

V kouři a mlhovině
na gauči v kumbálu
stanu se bublinou
balenou v obalu

Ba budu bloudem
velbloudem v dunách
a nebo kalafunou
co zbyla v strunách
starýho kontrabasu

Nebudu odpovědný
až prázdných piv bedny
z hospody vod Pinkasů
dosáhnou vrchů pyramid
...můj byt
se stane barikádou
a já zas blbem s oční vadou.
Autor zenge, 02.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, raďo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí