Světlo mé tápe...

Světlo mé tápe...

Anotace: Pochopí asi jen ti,co přestali s pitím..

Světlo mé tápe ve stínu hvězd,
obojku na bílém dni.
Upsala pamětí sevřená pěst,
navěky zůstane s ní.

Taveným poutem mrak ukáže směr,
z deště pod jedoucí vlak.
Prohnilé pražce na tisíc děr,
sálají do tepen tlak.

A zámek bez klíče otočil poháru,
nešlape na cestě zpět.
svobodnou písničku notuje po ránu
do šťastných budoucích let.
Autor Zdenek, 02.03.2009
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, fab four, Doradan, Jitinka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkný.

03.03.2009 17:12:00 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí