markytánka

markytánka

Anotace: taky musela z něčeho žít žít..

markytánka

zavírám oči před tou neřestí
tajně sním, kdy se mi poštěstí
dát svůj klín mužům v plen
statným, udatným a mladým jen

lokám si vína jako žíznící
kde jsou ty ruce toužící?
kdy přijdou bohatí zachránci
a ne jen znudění sedláci?

jídla je málo, je čas jít
kde jsou ti muži, o nichž sním?
musím už děti nakrmit
....a zatím není čím
Autor mOBSCENE, 02.03.2009
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oceňuji vázaný verš a dobré zakončení. Báseň má obsah i vyznění.

28.06.2009 20:05:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí