Na bárce ze slov

Na bárce ze slov

Anotace: Svými verši si cestu životem klestím...

Na bárce ze slov dopluji k tobě.
Podám ti ruku až připluji ke břehu.
Moc dobře vím, že jednou skončím v hrobě,
ale teď, teď pluji k životu.

Nevím nic o řece, která mě unáší,
vím jenom to, že bez ní žít nechci.
Možná mě bárka má ze srdce nesnáší,
ale můj život, ten krásný je přeci.

Až jednou řeka do moře vleje se
a kroky mé povedou po břehu.
Slib mi, že duše má unese
tíhu vlastního údělu.

Příteli drahý, jenž duše provázíš,
až i mou duši na břehu potkáš,
z knihy mých hříchů prach rychle oprášíš,
a pak ji spálíš a v ráji mě počkáš.
Autor Elvien, 02.03.2009
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, Tacca, Boudicca, kikis, ejwo, Kubino 2, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkné dílko..krásně si sníme o ráji..(mnoho let)..

12.08.2009 21:50:00 | Tacca

skvélá a ani nebyla o dráčcích:)

26.03.2009 19:53:00 | ejwo

krasny text,gramaticke rymyho vobec nepokazili,hlboka myslienka,teba barka urcite unesie :)

04.03.2009 17:48:00 | Terulienka

moc dobrý text

02.03.2009 22:12:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí