schůzka naslepo...

schůzka naslepo...

Anotace: v baru Ponrepo...

sakra kde je
už tady měla být
proč ještě nepřišla?
samozřejmě
určitě proto
že ještě není nachystaná...

TEĎ!

zdálo se mi
že se mihla kolem
nervozně
jsem se otočil
a ztuhnul
na okamžik provoněn
jejím parfémem...

ne...není tu
asi to byl opravdu jen sen...

až potom
jsem se to konečně dozvěděl
páni!
ještě ji totiž prý nikdo neviděl
a navíc nečeká na žádného z nás...

ta žena...je čas...
Autor enigman, 03.03.2009
Přečteno 356x
Tipy 38
Poslední tipující: sophia92, prostěholka, zvířenka, Holis, Kyle, Manon.H, Tacca, fab four, voedor, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hele..může to být i muž?..:-))

03.03.2009 21:48:00 | Tacca

nadčasové...sdělení
čas v prchavou chvíli
promění..
ST

03.03.2009 15:29:00 | Mbonita

Ach ty bary, že... Dobrá!

03.03.2009 15:27:00 | Dota Slunská

...ST ;-)

03.03.2009 11:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí