Dobrou..

Dobrou..

Anotace: .. noc

Na konci světa
konečná není
ještě dál jde to
dobrou.. vážení
vzlétám bez křídel
rukama máchám
nalézt klíč ke snů
ztraceným archám

jako bych plaval
(sen voda není)
chci ven z tmy
ale nic se nemění
je stále hustší
ruce mi ztěžkly
proč jste mi prostě
- nechoď sám
neřkli?
ani měj se
ani nashledanou
ve snu vlastně
nemám navybranou
chtěl jsem tam
teďka bych chtěl
zase zpátky
vzbudit se..
nezvládám
sám
snění sladký

na konci světa
konečná není
něco se děje
(je ve snu (b)dění?)
chci k Tobě
spím/bdím
vím, že chci máchat
oběma rukama..

end of world spáchat
Autor Petbab, 03.03.2009
Přečteno 469x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Cloniess, Holis, Kyle, Marfuša, LucQa, Simísek, Lorraine, Aurora., carodejka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

08.10.2010 09:11:00 | PIPSQUEAK

Moc hezky jsi basen napsal

03.03.2009 15:53:00 | carodejka

...náplň = manželka, domov, děti, domácí paní...vzniklo by však tak nádherné rozjímání...kdo ví ? :-)

03.03.2009 11:47:00 | Lota

krásnééé

03.03.2009 11:17:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí