Stýskání

Stýskání

Anotace: Když je člověk sám doma, tak místo, aby si to užíval, někdy přicházejí podivné myšlenky

Splašení koně vteřin se na chvíli urvali od svého nákladu.
Klid a najednou spousta času, jak teplá peřina přes hlavu k udušení
Čtu tvoje vzkazy a dělám, že jim věřím, na lži teď nemám náladu.
Vůně šamponu z čerstvě umytých vlasů a něco, co chybí, co tady teď není....
Realita se míhá za ocelovou mříží strachu,
najednou záblesk poznání a klid mizí,
palčivá touha, odedávna život křísí z prachu,
tak proč by nám jen měla zůstat cizí...
Údolí zvlhlé mlhou milosrdně se rozprostírá
živoucí voda z dlaní
vše je jen hra a něco znamená jen víra
v lásku a milování...
Autor Norma, 03.03.2009
Přečteno 366x
Tipy 15
Poslední tipující: 6thSun, Holis, Kars, jedam, Psavec, Mbonita, Jana M., Zasr. romantik, WAYWARD, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milování nakonec je hzké, ještě se sem vrátím, uvidím, jaké stopy ve mně to dílko zanechá

05.03.2009 23:47:00 | ni.va

Těžké, těžké komentování, ale cítím, že je to dobré

04.03.2009 21:04:00 | Kars

tak to bývá...

03.03.2009 13:27:00 | enigman

Myslím, že Ti rozumím..

03.03.2009 13:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí