Pocta Gary Burtonovi

Pocta Gary Burtonovi

Anotace: včera večer jsem byl na koncertě ... bylo to zajímavé ...

Dvě nohy, dvě ruce, čtyři paličky,
však z tónů složíte svět celičký,
já bych si dávno ruce zamotal,
však Vy jste jako démon hrál.

Ty tóny celým Rudolfinem zněly,
snad do srdce všem lidem doletěly
a pokud ne, tak já vím jistě,
že mě zasáhly Vaše tóny čisté.

Makoto Ozone s Vámi na piáno hrál,
s obrovským úžasem přihlížel sál.
Děkuji za ten pocit víc než skvělý,
až k mému srdci tóny Vaše doletěly.

Dohrála hudba a tóny odpluly do dáli,
však myšlenky, ty ve mně navždy zůstaly.
Hudbu si z CD pustím kdykoli se mi zamane,
však díky za ten zážitek Vám - Gary Burtone!
Autor Obyčejný básník, 10.10.2005
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne, uprimne..dekovne...

18.04.2006 12:46:00 | BlackTangerine

Jo i hudba je umění, škoda, že si to nejspíš nikdy nepřečte..

21.10.2005 16:21:00 | WhiteShadow

Příjemná hudba je někdy lepší než jídlo viď?:o)

11.10.2005 09:28:00 | Guču

super... :-)

11.10.2005 07:55:00 | Popelka

Nádherné poděkování! Je to fakt, není nad přímý zážitek!

11.10.2005 07:31:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí