Minulost si žádá...

Minulost si žádá...

Anotace: ...

Minulost si žádá vyrovnání,
pod přepářkou radí kdo kde byl,
těžko slovem hledá přirovnání,
konec stopy dávno déšť už smyl.

Na kytaře vrásky z nové éry,
na pomník epitav svět svůj vryl,
byla jsi Marie,dnes jsi Marry,
ó jak zpíval by dnes Karel Kryl.

Zas by hrdým hlasem písní s břity
bodal hrudě politických sít...
to proto ať lidé svými křídly,
mohli svobodně cíl docílit.
Autor Zdenek, 03.03.2009
Přečteno 213x
Tipy 10
Poslední tipující: Quigleika, fab four, labuť, jita.1965, Kars, Tacca, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je z toho cítit svoboda, tak si ji užívej plnými doušky

03.03.2009 22:22:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí