Milion kroků

Milion kroků

Anotace: Přiznávám se - text k dosud neexistující písničce...

Milion kroků zpět
a bůhví kolik slov,
chtěls mít všecko hned
a svět byl snadný lov.

Osm malých lstí
a pasti za domem
a růže bez listí
a procházel jsi snem.

Ref.:
Tak žij si jak chceš,
tak prchej kamsi v dál,
každé slůvko lež
a kytky vítr svál,
jen dál...

Lovy bez zbraní,
ty kouzlo v sobě skryjí,
dva dechy do dlaní
a střípky utopií.

Pálí mě hlava, duše,
a upad podpatek,
a běsi slyší tiše
na jméno "lásky poplatek".

Ref.

Bůh syn i otec
se chytli za klopy,
prchám na kopec
se z smutku půlopít...

Ref.
Autor voedor, 03.03.2009
Přečteno 199x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to zní dobře, líbí se mi to.

03.03.2009 20:45:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí