Ach rytíři...

Ach rytíři...

Anotace: ...

Prastará loutna
v komnatách hradu
tiše zpívá,

zkroušený rytíř
do plamenů ohně
smutně se dívá.

Sonet,
jež před časy složil
pro vílu svou,

teď struny loutny
jež ochabil spánek
hrát již nemohou.

Jen plamen svíce
jenž proťal temno
tiše sní,

ach smutný rytíři
kde dnes zazní
tón tvůj poslední?

Prastará loutna
v komnatách hradu
tiše zpívá,

zkroušený rytíř
do plamenů ohně
smutně se dívá...
Autor Eleonore, 03.03.2009
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Nergal, BARBYE, Marfuša, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Me to neprijde spatne...

15.03.2009 01:30:00 | Nergal

to je dobrý, básníku... na komenty nedej.

04.03.2009 10:53:00 | Marfuša

Nevím, jestli to byl Bestián nebo Bestie, ale nechalo to tu po sobě pěkný SHIT!

03.03.2009 23:30:00 | Horacio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí