Když vítr zavane

Když vítr zavane

Anotace: Sice je to produkt "Co takhle si něco napsat", ale téma je to vážné a stojí za pozornost.

Už ses' někdy houpal ve větru?
Já teda ne.
A co se ti bude hnát hlavou,
když zavane?

Když se budeš dusit
Co si budeš přát?
Více vzduchu?
Či přestřihnout ten drát?

A když budeš stát zase na zemi
Co bude dál?
Viděl jsi vše zakázané
a ostatním to nepředal

A když se podíváš na ten strom
na kterém ses' pohoupal
o kousek zas povyrost, co?
I ty jsi trošku pookřál

A co odpovíš, když zavane?
Co na to řekneš?
Že všeho lituješ, i když nemáš proč?
Na kolena poklekneš?

A tak sedíš ve větru nehnutě.
Svůj strom za zády
A jistě přemítáš,
jak přemoct své nálady.
Autor lexus, 04.03.2009
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Lady Carmila, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, kikis, Jamesow, Marfuša, zlomeny srdce, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No...jestli přemítáš takhle..tak klobou dolů..

moc se mi líbí ten začítek...hlavně taková tak jakoby otázka k někomu (či k sobě??)

26.04.2009 17:03:00 | Lady Carmila

Parádní dílo, vážně moc povedené.

07.03.2009 15:00:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí