konkurence...

konkurence...

Anotace: věčné rivality...

paní Zimová ve večerních šatech
se chystá vyhlásit bankrot
a pihatá holka z Jaramy
už přešlapuje za humnama
s přihláškou do konkurzu...

já ležím ve stínu kaktusu
dávivý reflex z chladu pominul
a na kůži se rozvíjí
příběh hřejivých doteků...

to zvláštní mezidobí předjaří
mě vždycky tak nějak rozjaří
v hlavě rotuje
podmanivá nálada
a připadám si jako mešuge
i když mám štíra v nohavici
ponožky plné bodláčí
a za límcem tarantuli...

víš
možná je to tím
jak na mě působíš...

jdem spolu v předvoji
po miskách s bramborovými lupínky
před valnou hromadou únavy
a tvůj něžný teror
obratné kočky
i mazlivý tenor
tančí v reji
lední revue...

v rámci imaginace
purpurou zaceluješ
mé rozštěpené srdce
jsi spiklenec i správce
v domě s opadanou omítkou
nanášíš novou
likviduješ špínu
a vyklízíš harampádí...

jsi spiklenec
má šedá eminence...

jsi správce podstaty
mé existence...

mám tě rád
Tajemství...
Autor enigman, 04.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 34
Poslední tipující: sophia92, Holis, voedor, jita.1965, Tacca, Kapka, Kubino 2, Marfuša, Dota Slunská, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaká by to byla nádhera, kdyby to předjaří vypadalo takhle ... a zatím ... dnešní den se vůbec nerozednil

04.03.2009 23:22:00 | jita.1965

skvělá

04.03.2009 09:32:00 | Markéta Hl.

tajemná ta..jemná..:-)
ST

04.03.2009 07:57:00 | Mbonita

Jen aby to ta holka z Jarmary už vyhrála ;-)

04.03.2009 07:55:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí