Žlutá místnost

Žlutá místnost

Anotace: Napsáno v nemocnici

Žlutá místnost léky poseta
cítím v ní hlad s žízní dosyta.
Postačujíc mé zhoubné neschopnosti
upoutána na lůžku jsem v té místnosti.

Zpěv ptáků za okny připomíná zvonky vánoční
sama atmosféra dopřává kouzelný cit sváteční.
Potěšené plesá srdce mnohokráte smuteční
a on je přitom jenom ten den páteční.
Autor Joyo, 04.03.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička přímo vybízí k popřání brzkého uzdravení

04.03.2009 16:36:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí