Sen na prodej

Sen na prodej

Anotace: kde jsou

Zbylo v tobě tolik touhy
sny jsou na prodej
jsou ale dlouhý
s pocitem zkrásní
když prodáváš je po rozednění
když promění
slovo v nahodách
slovo v samotách
jen zbylo v tobě tolik touhy
čas je tunel dlouhý
přesto dál ti schází
platí dluhy
jen doprovází
než se ztratí
jsme tak vzláštní
přeci šťastní
usedá prach
ve všedních náhodách
zbylo v tobě tolik touhy
nastaví své zrcadlo
bez nahrady
řeknu stokrát lásko
vracející vzpomínky
udusají plamínky
pocity těch projevu
na svou adresu
slovo v samotách
slovo mění se v prach
v těch nahodách
zůstává strach
ale
zbylo v tobě tolik touhy
snu na prodej

lásko
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.03.2009
Přečteno 294x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, zlomeny srdce, kikis, Tacca, Norma, Lota, Psavec, ni.va, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, líbí se mi.

04.03.2009 19:56:00 | Psavec

moc hezky napsaná, procítěná

04.03.2009 19:31:00 | ni.va

...a třeba není k prodávání,
třeba je prostě k rozdávání...

jak lidský úsměv,
teplo dlaně,
jak dotek dvou těl v jedné vaně,
jako to, co se koupit nedá...

možná je takový sen...
třeba...

:o)

04.03.2009 18:18:00 | Cecilka

hezka...urcite tipova ;)

04.03.2009 17:56:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí