Zambezi

Zambezi

Anotace: ...

Svět je dělen
na sysly a nesysly
nebuď jelen
a rozmysli
si ty dvě slova
do Nemanic?
do Syslova?

Která z vesnic
je tak mezi?
jeď na vodu
po Zambezi
podél toku
trochu níž
pak tu bídu uvidíš

I ty naše Nemanice
proti tomu co jsem zřel
jsou otylá zápasnice
co si sedla na prdel
do cukrárny
do křesílka
pohodička,kafe,milka
u časáku čas nehlídá
neví co je hlad a bída

Já ji potkal v přestrojení
za hladový dítě
poslušně se představila
já jsem bída chci tě!
vzal jsem nohy na ramena
houštím podél velkejch stromů
přez Angolu do Čech ..domů

Do cukrárny
..do křesílka..
..
Autor zenge, 04.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mario de Janiero, Psavec, monterka, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice trochu vybočila z tvých oblíbených témat, ale líbila se mi, fakt

04.03.2009 17:19:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí