Tak žij!

Tak žij!

Anotace: Tak vyjděme do ulic a začněme žít nebo zůstaňme doma a můžeme snít.

Začni žít, začni pít, zapal si tu bílou dámu.
Chceš zas jít, zkoušet žít, vrátíš se až k ránu.

Vrátíš se k sobě, co jiného dělat v téhle době?
Padni na postel, za oknem kostel, jsi jako v hrobě.

Černá myšlenka, hnusná domněnka, milý tu není.
Je s milenkou, holkou malinkou, kdo něco změní?

Změní se svět, jak barevný květ nebo jen zčerná?
Rudá růže, pobledlá kůže, jsi jak dnešní noc temná.

Oči se kalí, tělo se halí do pláště ze tmy noční.
Barevné jaro, co že Ti dalo tohle období roční?

Přišla zas zima, snad je to príma, srdce Ti zmrzlo.
Na střeše rampouch, on je jak padouch, něco tu vrzlo.

Koukni se tam, já už to znám, jde si pro Tebe on.
Možná se dočkáš nebo si počkáš je jako slon.
Autor Lyonka.Margareta, 04.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí