..FOREVER LOVE..

..FOREVER LOVE..

Anotace: ..tak sarkasmus dnes našel si svůj díl..a lásku věčnou zatracovat nehodlám..úsměvný ten, kdo chce být lidumil..a loďkou lásky zve svůj chatrňoučký prám..

Forever Love..krásně se píše
příběh to sladký, jak z bájné říše
Zakřičet nahlas, poranit tiše
Dolů až na zem z převelkých výšek..

Forever Love..něžné až běda
a kdo to spařil, na zadek sedá
Jiný je synek, jiný byl děda
Najdou se najdou, ti co se hledaj´..

Forever Love..růžové štěstí
na odiv druhým touží ho snésti
Rozdílné teze, rozdílné zvěsti
I v lásce najdou tvrdé se pěsti..
Autor šuměnka, 04.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: Jana M., floreciente, danaska, j.c., Markéta Hl., enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásko, lásko z hradbami
za ohněstrůjným kráterem,
jen verše tu žijí s námi
nevlídnou ustlaly zem

Na horší se časy blýská,
vášně kruh přeťala sečna
němé zvony má tvá víska
vzdálená jsi,lásko věčná
***
Jiří senior

05.03.2009 07:25:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí