Stíny

Stíny

Anotace: Tomu, kdo skutečně touží, netřeba anotace...

V mé duši zas černé stíny
na schovávanou hrají si
kolem bloudí šedé splíny
na Tvých barvách pochutnaly si
Mám Tě plnou hlavu
ale má náruč zeje prázdnotou
toužím po Tobě
však Ty můj klín krmíš jen samotou
Proč jsi tak zlý?
Autor Bunny, 05.03.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí