..trpká realita..

..trpká realita..

Anotace: ..není to smutek..ani nostalgie..jen trpké zklamání, že otec dětí zmije..

Mezi štůskem vysvědčení
našla jsem tvůj list
Opravdu jen zasvěcení
obé mohou číst..

Naposledy slova lásky
tehdy jsi mi psal
Přes bolestné cituzkazky
skučel jsi i lhal..

Vymýšlení šlo ti vždycky
Scény jak by smet
Dokázals´to netypicky
shrnout do pár vět..

Miloval jsi mne i děti!
A proher ses bál
Teď se řítíš do prokletí
Pravdě stavíš val..

Slova obsah nezměnila
Ty snad tisíckrát
Přeonačils´plků kila
Pomsta sytí hlad..

Nenávist je na vrcholu
Dětmi pohrdáš
Ze soudního protokolu
opět mluví lhář..
Autor šuměnka, 05.03.2009
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Sana.sorrow, Holis, ni.va, Jana M., enigman, danaska, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Básnička se mi doopravdy líbí a cením si těch, kdo je umí skládat. Možná právě proto, že já touto schopností neoplývám;)

07.03.2009 14:04:00 | Frýda

dobře složená báseň

05.03.2009 16:42:00 | ni.va

Píšeš pěkné verše.

05.03.2009 12:03:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí