Když má nálada větry

Když má nálada větry

Anotace: ...

Dnešní ráno je takovej divnej polotovar
nejdříve mě pohladilo a když jsem začal
rozšiřovat obzor svého úsměvu
ruku odtáhlo ...

... ale co
postavil jsem se na svou značku
čekal příjezd rychlíku Zpátky do Nálady
v ruce čokoládový croissant
s ukousnutou hlavičkou
takovej pečivo horor

říkal si
že dnešní den bude fajn
i když nebeská moč
si všechno kolem značkuje
nevim koho láká

se zkoumavým pohledem do země
hledal jsem kořeny
možná i ty svoje

Zima
taková ne moc hezká kurvička
co si ani neřekne o peníz a dovolení
mi zalejzala pod šaty
dokonce se nahrnula i do trenek
kde se všechno z minimalizovalo

bylo to jako z nějaký
dost špatný divadelní hry
kterou jsem nikdy neviděl
ale tolikrát

tolikrát v ní hrál
Autor smudlinek, 05.03.2009
Přečteno 334x
Tipy 19
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Alci, WhiteSkull, Žqáry, Holis, WAYWARD, Aťan, Mbonita, labuť, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"pečivo horor" :)

12.04.2009 16:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl

všichni sme aktéry svého života..i když s tim někdy nesouhlasíme

19.03.2009 14:19:00 | Alci

bezva den;-)

16.03.2009 17:53:00 | Žqáry

...:-) ST

05.03.2009 19:07:00 | WAYWARD

Měl bych hodně doplňujících otázek, ale nechci tě zdržovat. Např. co tě v trenclích zmaximalizuje; jakou jsi vyfasoval roli - zda hlavní, štěk, jsi v budce nápovědy nebo trháš lístky; jak probíhá po každém představení děkovačka - květiny, rajčata, nebo různě... atd.

05.03.2009 14:31:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí