Panta Rhei

Panta Rhei

Anotace: řecky "Vše plyne". Věnováno lodi a jejím tvůrcům.

.

Pantha Rhei
námořní je jachta
jak sličná dívka
co v lesní tůni
smyslně se cachtá

Když do plachet
svých nabere
vítr, sílu naší Země
zmocní se nás touha
na palubě
snášet
vedro
déšť
i romantiku
krásné širé moře

Vrátit se
v čase zpět
je náš tajný sen
dobrodružství
s přírodou bojovat
na moři my
zkusit chcem

Poděkujme Poseidonu
ať na moři nás uchrání
poděkujme těm co znovu
umožní nám dětsky snít

.
Autor Zasr. romantik, 05.03.2009
Přečteno 407x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, hezule, Skalsky Pavel, labuť, enigman, Mbonita, WAYWARD, Íá, LucQa, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrovna jsem se koukal na CNBS na nějaké jachty, byl tam pořad...**st

05.03.2009 16:13:00 | rybí prdy

Moc hezké dobrodruzne.

05.03.2009 16:06:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí