spotřebiče

spotřebiče

Anotace: ,,

Skvělé
..co se štěstí týče
vždyť spotřebiče
jsou levnější než dřív
koupil jsem káru za tři míče
a jako bonus basu piv

Že věci běžný spotřeby
pomalu kynou
hledejte žílu jinou
mojí to netrhá
mám firmu systém HÁ
jsem dávno za vodou
mám přec tu bednu
a dolů nedohlédnu

Skvělé
..co se štěstí týče
chce se mi nahlas křičet
ale neuslyší
víš?Jsem přece výš
a myším sem tam něco hodím
když omarodím
jako blahorodí.

Skvělé
...to je celé
a komu se to nelíbí
a chtěl by hledat ňákej vzdor
ať políbí si monitor.
Autor zenge, 05.03.2009
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mario de Janiero, Psavec, Mbonita, raďo, Kapka, gentoo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já docela taky:-)... a monitor líbat se mi zrovna nechce.

05.03.2009 17:13:00 | Kapka

rád tě čtu...

05.03.2009 17:12:00 | gentoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí