křiVkÁ ŠEŇ

křiVkÁ ŠEŇ

Anotace: .......jen chvilku.......

Křivka tvých boků nebolí.
Rty zlaté, jak klasy na poli.
Jsi středobod mýho snažení,
s tebou v soukromí, nejlepší družení.
Můj dům, tvůj hrad, vysoký hrazení.
jsme sami, nebudem rušeni.

...pak jsme poznali jak chutná slunce...

......sladce...
Autor MSH, 05.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Loudilka, Radek.oslov.Šafárik, tooc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí