MILUJU

MILUJU

Anotace: Milovat a nesnášet zároveň... co na to říct.. Neni to žádný světoborný dílo, ale budu ráda za komentáře...

Nesnáším tvý oči a to,
Jak krásně ses jimi na mě díval!
Nesnáším tvý ruce a to,
Jak silně objímaly jen mě!
Nesnáším tvůj hlas a to,
Jaks řek, že to myslíš vážně!
Nesnáším tvý rty a to,
Jaks mě úžasně líbal!!!

Nesnáším ten alkohol,
Který nás tak hodně sblížil!
Nesnáším tu zastávku,
Na který jsi mi něco nevýslovně slíbil!

Nesnáším svý srdce,
Který říká: „chtěj ho stále!“
Nesnáším svou naději,
Která ve mně nesmyslně žije!
Nesnáším své slzy,
Které mi prudce tečou z očí!
Nesnáším svůj mozek,
Který na tebe víc a víc myslí!

Nesnáším to, jak je to jednostranný,
Nesnáším těch 14 dní, který byly dokonalý!

Prostě tě miluju.
Krásně, silně, vážně
Úžasně, hodně, nevýslovně
Stále, nesmyslně, prudce,
Víc a víc,
Jednostranně, dokonale…
Nemůžu ti to říct.
Autor Cléa, 05.03.2009
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí