Hořím

Hořím

Anotace: Tak sem jednou básnila pro svého miláčka...

Sbírka: Básničky..., Básničky od srdíčka...

Hořím láskou, hořím touhou,
čekám tady chvíli dlouhou.
Až přitiskneš mě k sobě, já schoulím se ti v náručí,
pak dělat budem´ to, co osud nám poručí.

Dívám se ti do očí,
vidím lásku, cit a něhu.
Hned svět se se mnou zatočí,
já padám, po nohama není břehu.

Padám do pohádky,
kde princ s tváří tvou bere mě za ruku,
já poddám se mu, kráčím po jeho boku,
teď budeme číst mezi řádky.

Hořím láskou, hořím touhou,
bez tebe mám chvíli dlouhou.
Když spatří tě oko mé,
dlouhá chvíle tady nebude.

Tady je místo jen pro lásku nás dvou...
Autor mikysek55, 05.03.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Elie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí