Huhů

Huhů

Anotace: není básnička... jenom něco málo ze mně

co to se mnou kurva je
chci tam být
ale děsně se toho bojim
bojim se snad že všechno zas poseru?
nebo že si to celý jen nalhávám?
tohle není pravda?
pokud ne tak jsem v hajzlu
pokud jo tak v ještě větším
ale jaká bych potom byla
šťastnější?
určitě
na druhou stranu asi ne
tohle fakt nerada řešim...
o co mi jde
netušim
nebo možná jo?
do pr... se vším
(*** ****** ****)
Autor child.of.saviour, 05.03.2009
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, váhání, váhání.

29.03.2009 00:31:00 | ludmil

...pěkně to z tebe vylezlo,tip

05.03.2009 22:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí