Nejdůležitější otázka??

Nejdůležitější otázka??

Anotace: když víš co bys udělat měl a stejně se k tomu nejde moc odhodlat, no nevim, třeba se na něco čeká

Na samém dně mých poznatků,
leží moje odpověď.
Pod masou temně černých mraků,
špatná je předpověď.

V hustém dešti schovávám slzy
Ďábel zadek si na mraku vozí
Směje se mi, za břicho se popadá
Nejlíp ví, jak je mi, jak to se mnou vypadá

Promoklí až na kost kráčím,
sněhem, bouří, pouští a vším
Ty mraky jsou však všude
Kde budu já i ďábel bude

Občas objeví se anděl bílý
V jeho záři má duše sílí
Pak s úsměvem mu zamávám
A na další cestu, bez něj se vydávám

Třeba se jednou odvážím
A na otázku nejdůležitější odpovím
Pak nebe bez mraků objevím
Třeba zítra nebo za rok? Co já vím?
Autor Aka Kiss, 05.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Mario de Janiero, lucajda89, kikis, BARBYE, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doporučuji opáčko i/y.

14.05.2009 11:13:00 | Chicxulub

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí