Dítě na rameni

Dítě na rameni

Anotace: Inspirace dnešním snem - spíš noční můrou.

Za blikajících hvězd
se otáčím kolem své osy
přes jeden dotykový bod
o velikosti kapky rosy
co vypustil vodovod
jenž nemá sílu už nést
ty hektolitry tekutých lží

Váhám, zda se točit dál
dítě na mém rameni zkomírá
popírám před ním veškerý žal
ve své nevinné netknutelnosti
zůstáváme spolu pod proudem
lidského masa, krve a kostí
divoce cakající o mokrou zem

Stejně ho ochráním před krutostí
to dítě, co mě doprovazí životem
Autor slečna Nefertiti, 05.03.2009
Přečteno 397x
Tipy 14
Poslední tipující: kikis, el viento, jedam, enigman, WAYWARD, labuť, 6thSun, zlomeny srdce, Isobel, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MOc se mi to líbí!

10.03.2009 17:33:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí