bílý plášť

bílý plášť

Anotace: záhada..

Berou a píchají,
žijou a dýchají.

A kdo?

ti v bílým plášti,
jsou tak trochu zvláštní.

Měří a odebírají,
běží a zas dýchají.

Osoba zlá na pohled zdá se,
zrcadlo touží po nadměrné kráse.

Úsměv povídá to bolet nebude,
oči nás klamou.
A teď si kladu otázku tu samou,
kdo,že je v tom bílým plášti
a v tváři ani trochu zášti.

Přemýšlím a usínám,
dostala jsem prášek,
byl kulatý jak hrášek ..
Autor zajicek.vjamce, 06.03.2009
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, zlomeny srdce, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nevím,jestli jsem to všechno pochopil,ale zaujalo,donutilo,zanechalo

18.03.2009 00:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí