Líný svět

Líný svět

Anotace: co dodat...

Svět se točí dokola
tam patří i ta škola
kamarádství láska
ale taky blbá sázka
svět je prostě takový
a jestli mohl být jiný?
to se nikdo nedoví
každý člověk je totiž líný
už o historii jsou sice poznatky
ale akorát v této době to natropilo jen zmatky
neví co mají dělat
a proto nedělají nic
přece nepotřebujou nic hledat
co by chtěli víc
tak vznikl svět líný
a už nikdy nebude jiný
Autor M_B89, 11.10.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líný nejsme :-D když nic jinýho, tak se zamýšlíme nad nějakým tématem a svůj názor předáváme dál v psané podobě :-D občas mi to melodicky neladí, ale jinak pěkná :-)

11.10.2005 19:59:00 | Lenna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí