Když

Když

Anotace: Taková kravinka na povzbuzení. :-)

Když spadneš do trní,
Když pláčeš u zdí,
Když nevíš kudy jít,
Když nemáš proč žít.
Když víš, že smrt není fér.
Když hrad zdobí ves,
Když sny ovlivní tě,
Když zapomeneš na přítele,
Když láska zmizí,
Když smutek přijde blíž,
Když pláč smáčí opět zdi,
Když už nohy odmítají jít,
Když potřebuješ pomoci.
Zastav se u mě,
Otevřenou náruč vždy najdeš.
Autor Chobotnička, 06.03.2009
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Luccissek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezký. Mám nutkání tu báseň uposlechnout;)

06.03.2009 13:35:00 | Luccissek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí