Písnička o tramvajích

Písnička o tramvajích

Anotace: Básnička spíše pro menší děti

Jiří Žáček
Písnička o tramvajích

Do našich srdcí jako do tramvají
nastoupí lidé a zas vysedají.
Přesednou mlčky na opačnou trasu
do jiných čtvrtí, do jiného času.

A než jim stačíš říci aspoň sbohem,
zmizí ti navždy za nejbližším rohem.
Autor Terezik007, 06.03.2009
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip že se ti líbí tahle úžasná báseň od Pana Básníka.

06.03.2009 23:42:00 | Kapka

To je nádherné a vůbec ne jen pro děti.

06.03.2009 19:05:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí