Barevná

Barevná

Anotace: Věnováno jednomu z andělů, kterým říkáme přátelé.

Momentálně teď přemýšlím,
Jaký stvořiti mám rým,
Už vím.
Raději ne.
Nestvořím.

Vždyť tvořím…

Ale něco jiného, než jsem chtěla
Něco, na co jsem zapomněla.
?Krátký? text pro tu osobu,
Jež neustále v doprovodu
mém
Už druhým rokem,
Tuším-li to bude správně
Mě drží na povrchu,
Ne na dně,
Pomáhá mi v černých chvílích
Směje se se mnou ve dnech bílých
Nechodí jak já v růžových brýlích
A hraje všemi barvami
Valnou část času
Co se tyčí nad námi
Pod námi
Vedle námi.
Podtrženo shrnuto,
Ona je jen nažluto,
Sluníčko to usměvavé,
Občas leze sic za mračna
A bývá jak Ďáblík červenačná
Má však zlaté srdce …

Zpovědnice svatá jedna
Žádná ta nemravná běhna.

Děkuji Ti za vše,
Bacha na Vše …

Poznámka : Vše – tzv. veš dětská, parazit žijící ve vlasech.
Autor Teereezkka, 06.03.2009
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi to vyjádřila, určitě to potěšilo. Přátelé, ti opravdoví, jsou poklad, ale to ty víš...

13.03.2009 15:59:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí