Slunečnice

Slunečnice

Anotace: No,nemusim snad psát,ona bude vědět:-):-*

SLUNEČNICE
- - - - - - - - -

Poznal jsem Tě v pátek
V poslední den v únoru
Jsi ve větru rudý šátek
A jsi strašně hezká.

Tajně říkám ti slunečnice
Která mi stále kvete
Jsi ta nejhezčí tanečnice
Tančíš v zimě, v létě.

Snad vejdeš mi do snů
Tvé oči jsou plamínky
Které ať září, když usnu
S sebou vem si šminky :-)

Jaká jsi skutečně?
Veselá či smutná?
Dívám se jen netečně
Dej mi kus tebe.

Na nebi modrá už září
Myslím na tebe zas
Radují se mladí i staří
Našel jsem lásky pás.

Tvá snědá krásná tvář
Kterou v snách hladím
Čas Tvůj se mnou klidně mař
Hlas Tvůj v rádiu stále ladím.

Jako studánky jsou Tvé oči
Jsi celá jak z růže květ
Když Tě vidím, svět se se mnou točí
Srdcí svých dám Ti klidně pět.

Život ponaučení Ti dává
Že vážit si máš toho
Kdo Ti lásku a přátelství dává
Vážíš si Wikomta, koně svého.
Autor Zasněný básník, 06.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Danik, floreciente, WerunkaaXD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomášku,hrozně moc ti děkuju za tu básničku..je fakt krásná,ani si ji nezasloužím..Opravdu strašně moc děkuju,ani nejde říct jak moc. děkuju :-*

08.03.2009 21:06:00 | WerunkaaXD

Únor = tj. slovensky február ;) Ten měsíc, co teď byl, má 28 dní :D:D

08.03.2009 09:45:00 | Zasněný básník

ktory mesiac je po slovensky vas unor?

07.03.2009 20:02:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí