Bez příčiny

Bez příčiny

Anotace: nevím, prostě je to tak.

Nadýchnout se smogu,
jako ten nejčistší
vzduch ho nasát.

Poskočit si a jásat.
Jen tak, bez příčiny.
Jako dnešní smutek.

Ten neodpustitelný skutek.
Je snad příčinou?
Ano, mé provinilosti.

Pro někoho k zlosti,
když i přes to jásám
a pláču zároveň.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 06.03.2009
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: floreciente, Markéta Hl., padající do neznáma, Tacca, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí