Betonová krabice

Betonová krabice

Anotace: .. o jednom pouličním fenoménu ..

S nádechem polovraždy něčeho tak malého
Procházím kolem té cedule každý den
Řine se hmota a pláč z betonu planého
Letargie, kolik má podob, jmen?
Je snad bláznem nebo je si pouze snem
Kdo rozhoduje o ručičkách, zoufalstvím opojen?

Tisíce hodin trvá a všimnou si
Příliš mnoho tupých strun, bez prstů přiložených
Fantaskní tma a naděje mizivá, dočista je pryč asi
Pospíchám, padám do vrat měděných
V očích mi chybí zornice, tlukot srdce zabil smích
Jen mrtvá kočka, s hlavou koly rozjetou
Kdo jí sem dal a nahnal mi strach?
Nejde o vtip, spíš krutý hřích
Autor Faist, 06.03.2009
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí