Otázka pro zrádce

Otázka pro zrádce

Anotace: Ptát se přímo nejde valně... tak to zkusme vertikálně...

Jen se na něj podívejte...
A zrak valte...
Kasá si klopy u saka.

Možná by předběhl slimáka.
Ůšklebky hází úkosem.
Že prý jde rovnou za nosem.
Estli prý nemá v zádech kal.
Šikovně kabát převlíkal!

Žehrá dál na věrnost máje.
Íha koni, led už taje...
Trnitá cesta do ráje... tak proč nejet přímo
?
Autor Brbla80, 06.03.2009
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zradcov nema nikto rad,ale az ked sa to prevali,
dovtedzy je ako kamarat,ktoreho sme nikdy nemali

07.03.2009 21:13:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí