překřič svoji duši

překřič svoji duši

Anotace: někdy je i křičet beznadějné

křič
tak křič
jak po narození křičí dítě
křič
ze srdce řvi své miluji tě

křič
at ze sebe dostaneš tu spoušť
křič
a řvi
a měň se v poušť
a boj se snů
těch nepoznaných

a všech bojů
předem vzdaných

křič jak křičí
prázdno dnů
křič

dere se na svět myšlenka
ta nitka drobná přetenká
křičí
a žhne
svojí tváří
jak na svět se prodrat snaží
jen křič
a mlč až pochopíš
že prach jsi
a v prach se obrátíš
Autor Michel Mara, 07.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: fialová, Kapka, její alter ego, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí