Mys Dobré naděje

Mys Dobré naděje

Anotace: ,,

Možná že tak
mi připadá
že všechno tu už bylo
tenhle mrak i nálada
a kolem strání bílo
stále tě hledám, postrádám
lásko ty světažití žílo

Jsem jak vrak
co převáží jen kurděje
od oblak
až k Mysu Dobré Naděje

Možná ten vlak
co ujel zamrzí
můj starej lak
je dávno sežrán
tlustou vrstvou rzi

Snad na tom vraku
v nočním vlaku
co jezdí bez předpisů
já a pláč jaků
z pastvin v Baku
dojedem k tomu misu.
Autor zenge, 07.03.2009
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí