hádanka

hádanka

Anotace: zkuste jedním slovem odpovědět ;-)

Pohledem z výšky dolů
Kontroluje celý širý svět
Jestli někde se skrývá
Pár jenž vzhůru se dívá
Ruku v ruce spojeni spolu
S vizí mnoha společných let

Temnem v klidu si pluje
Hlídá stádo svých oveček
Pečlivě všechny je sčítá
Zda není některá skrytá
Když dlouho se pohřešuje
Byť nejmenší drobeček

Ač spoustu zná lidských tajemství
Mlčí už stamiliony let
Ani v budoucnu nezmění
O nás lidech svoje mínění
A přijme další v to své hájemství
dokud světem bude stát svět
Autor certsest, 07.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jipijé a ólalá, kapička to poznala :-) Gratuluji ;-) Odměnou budiž Ti uznání ode mě :-)

07.03.2009 18:20:00 | certsest

... oveček tisíce ve svitu měsíce...

07.03.2009 15:07:00 | Kapka

že by kousek vedle ? ;-)

07.03.2009 12:38:00 | certsest

ze by slunce?

07.03.2009 12:09:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí